vakmanschap met passie en oog voor perfectie

Bruno

Bruno Grandjean heeft zijn studies ‘uurwerkmaker ‘ en ‘goudsmid’ afgemaakt aan het TNA( Technicum Noord Antwerpen).Na zijn legerdienst werkte hij enkelen jaren voor ‘Arent & van Leeuw’, het atelier waar de gekende gouden ECC tennisraketten werden gemaakt. Hier heeft hij zijn zin voor perfectie en schoonheid nog aangescherpt.Nadien deed hij nog enkele jaren ervaring op in het atelier van een juwelier.

christine

Christine Baekelandt, als gediplomeerd opticien, kwam door haar werkgever terecht in de wereld van uurwerken en juwelen.

Bruno & Christine

In 1996 besloten Bruno en Christine vol enthousiasme om samen in Dendermonde aan de Oude Vest een zaak te beginnen.Door de uitbreiding van de verschillende collecties werd het pand te klein en gingen ze op zoek naar een grotere winkelruimte.In 2008 verhuisde de juwelier naar een volledig gerenoveerd pand in de Brusselsestraat 39.Het is een moderne, eigentijdse winkel geworden met een kubusvormige etalage die de aandacht trekt van elke voorbijganger.Juwelier Grandjean besteedt veel aandacht aan de presentatie van de vele collecties.Alles is overzichtelijk,elk juweel komt mooi tot zijn recht.
Juwelier Grandjean selecteert voor u met het kritische oog van een gediplomeerd goudsmid - uurwerkmaker de meest kwalitatieve en toch net dat ietsje andere juweel en uurwerk van exclusieve topmerken. Het grootste plezier beleven Bruno en Christine, als ze u kunnen ontvangen in een gemoedelijke sfeer en met hun vakkennis u het juiste advies geven. Hebt u een speciale wens? In samenspraak met u maakt Bruno Grandjean een creatief ontwerp dat hij dan eigenhandig met vakmanschap omtovert tot een uniek juweel. Het motto “kwaliteit en service maken het verschil” geldt ook voor de herstellingen die in eigen atelier gebeuren.

Eigen hersteldienst

Wij herstellen uw kostbare juwelen en uurwerken.

herstellingen

Eigen ontwerpen

Ook uw ideeën zijn welkom.

maatwerk

Kom vrijblijvend langs

We hebben ongetwijfeld wat u zoekt!

Waarheen?

Juwelier Grandjean

Brusselsestraat 39
9200 Dendermonde
Telefoon:052/20 25 29

Openingsuren

Dinsdag t.e.m. vrijdag:
9u30 - 12u30 en van 14u00 - 18u00
Zaterdag:
doorlopend open van 9u30 tot 18u00